Telefonförsäljare

Telefonförsäljare

Många människor tycker att telefonförsäljare är besvärliga och tar tid och energi i anspråk. Det finns många saker du kan göra för att förhindra att telefonförsäljare besvärar dig.

Hur kan du hindra telefonförsäljare från att ringa?

Till att börja med finns det ett antal utmärkta program och webbplatser som gör att du kan se vem som ringt. Du kan skriva “vem som ringde” i din sökmotor för att få en lista över webbplatser där du kan kontrollera numret. Dessutom finns det ett antal utmärkta appar. Du kommer att veta exakt vilket företag som ringde om du gör detta.

Telefonförsäljare kan fortsätta att ringa tills du svarar

Detta innebär att telefonförsäljare inte kan komma fram till dig. Det går att åstadkomma detta på din telefon genom att lägga till eller förbjuda numret. Beroende på vilken telefon du har kan förfarandet variera, men i allmänhet är det enkelt och kan göras via enhetens inställningar. Ett nummer kan också blockeras med telefonblockeringstjänsten NIX.

Säg att du inte är intresserad

En telefonförsäljare bör inte behöva blockeras innan han eller hon slutar ringa. Gör det tydligt om du inte är intresserad. Friheten att tacka nej till en tjänst eller produkt innebär inte att du måste vara otrevlig eller respektlös. Som ett alternativ kan du be dem att radera ditt telefonnummer från deras kontaktlista.

Varning för dessa nummer:

  • 075-101 34 45
  • 075-101 66 56
  • 075-610 68 23
  • 075-610 68 31
  • 075-101 66 59
  • 075-101 45 11
0 Shares:
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan också gilla